DE NAAM

Joppe Sprinkhuizen, vakidioot, perfectionist, non-conformist en vader. 
Begonnen in 1997 als basiskok in Nobis Hotel te Asten. 
Sous-chef in De Treeswijkhoeve te Waalre. 
Gilde van de Nederlandse Meesterkoks, opening van eigen restaurant 
en vermelding in de Michelin sterrengids sinds 2017, 2018, 2019.

14 uit 20 punten in de Gault&Millau 2019.

Vermelding op proefschriftrestaurants.nl.
Dit zijn slechts enkele mijlpalen die Joppe Sprinkhuizen’s carrière beschrijven.

HET PROCES

Toen Joppe Sprinkhuizen er helemaal klaar voor was en de mogelijkheid zag 
zijn eigen restaurant te openen in het voormalige P’rooflokaal ontstond direct de 
behoefte om in woord en beeld te vangen wat de kern van zijn restaurant is.
 
Uiteraard kwaliteit, vakmanschap en een onvergetelijke culinaire ervaring. 
Maar de ambitie, visie en kunde van Joppe is grootser! 
 

Hoe vertaal je deze gedrevenheid in woord en beeld?
Om te beginnen met een sterke merknaam die het talent en kunde van Joppe
Sprinkhuizen weet samen te brengen.

DE TEGENSTELLING

Sillyfox kwam uit een shortlist van andere namen als winnaar uit de bus. 
De naam van het restaurant welke de tegenstellingen en het experiment 
helemaal weerspiegelt.

Sillyfox is de geuzennaam voor het anders kunnen denken en handelen, 
vol creativiteit en experiment.
 

Sillyfox is altijd anders denkend, onverwacht en verrassend.
 

Sillyfox treedt bewust buiten de gebaande paden; is non-conformistisch 
zonder zich af te zetten.
 

Sillyfox is sympathiek, eigenzinnig en edgy met een knipoog.
 

Sillyfox ziet de wereld anders en heeft creativiteit als motor.

OPENINGSTIJDEN:

Lunch: di t/m vr 12:00 - 14:00 uur

Diner: di t/m za 18:00 - 24:00 uur

(laatste bon om 21:00 uur)

SILLYFOX