LUNCH 3 GANGEN 

46

 

MENU 4 GANGEN 

58

Bijpassende wijnen 

32

Halve glazen 

24

MENU 5 GANGEN 

68

Bijpassende wijnen 

40

Halve glazen 

30

MENU 6 GANGEN 

78

Bijpassende wijnen 

48

Halve glazen 

36

JRE PROEVERIJ 10 GANGEN 

95

Bijpassende wijnen

60

VOORGERECHTEN

LANGOUSTINE

Tomaat, venkel, kamille, vinaigrette
met kiwano en mosterdzaad

25

 

GANZENLEVER

Geserveerd in twee gerechtjes of zoals u het graag wenst

28

BLACK ANGUS

Dungesneden, pinda en augurk, rettich,

gado-gado, kemiri noten en Laos

25

COQUILLE

Dungesneden en gegrild; Tom ka kai, cashewnoten,

koriander, shit-take en limoenpastille

25

 

VEGA

Twee kleine vegetarische gerechten

19

HOOFDGERECHTEN

VIS

 

TARBOT 

Gegrild, groene asperge, tuinbonen, gremolata,

courgette en pesto beurre blanc

35

 

ZEEBAARS

Gevuld met langoustine, artisjok, venkel, barigoule,

chorizo en saus antiboise

35

 

VEGA

Drie kleine vegetarische gerechten

28

 

VLEES

 

KALFSHAAS

Gegaard in olijfolie; groene asperge, Opperdoezer Ronde,

raapstelen pesto en saus met groene pepers

35

REEBOK

Gebakken en gestoofd, zomer kroten, geitenkaas,

blauwe bes en jus met kriekbier

35

DESSERTS

SOUFFLÉ

Soufflé van peperkoek, kersen, chocolade en verveine

15

 

PARADE VAN DESSERTS

Drie kleine desserts

17

 

KAAS

12 kaas soorten van ''Het Kaasatelier''

geserveerd met bananenbrood, appelstroop

en een compote van wortel en gember

20

OPENINGSTIJDEN:

Lunch: di t/m vr 12:00 - 14:00 uur

Diner: di t/m za 18:00 - 24:00 uur

(laatste bon om 21:00 uur)

SILLYFOX