NIEUWE ZOMERKAART

July 28, 2017

 

De vogels fluiten, de bloemetjes zijn in bloei en de zomertijd is in gegaan. Je kunt aan alles merken dat het lente is en ons keukenteam is geïnspireerd geraakt.  Er is vol passie gewerkt aan een nieuwe  menukaart met frisse voorjaarsgerechten.

 

Wat dacht u van gebakken coquilles met baby gem sla, radijsscheuten, kruidencroutons en ansjovisdressing als voorgerecht? Of geniet bijvoorbeeld van Polderhoenfilet met gestoofde paddenstoelen, gekarameliseerde groenten,
friet en truffelmayonaise.

 

Veel nieuwe smaken, seizoensgebonden gerechten en terugkerende topgerechten vindt u terug op onze menukaart. Dat wordt weer culinair genieten! Wij zien u graag snel in ons restaurant om de nieuwe gerechten te komen proeven.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

OPENINGSTIJDEN:

Lunch: di t/m vr 12:00 - 14:00 uur

Diner: di t/m za 18:00 - 24:00 uur

(laatste bon om 21:00 uur)

SILLYFOX